DONACIONS


El vostre donatiu permetrà finançar els projectes de la nostra Fundació. Com a particular o empreses podeu realitzar-lo mitjançant transferència bancària a favor de la Fundació Lluís Llach d´aquesta forma ens ajuda a seguir realitzant els projectes que portem a terme.

Donació per Transferència Bancària
Entitat: LA CAIXA
Nº de compte: 2100-0859-21-0200437787
IBAN ES68 2100 0859 2102 00437787
BIC/SWIFT CAIXESBBXXX

Donat que actualment tenim dos projectes en marxa (Yayoma-Maremar), (Anem més lluny, amb dos de paral.lels que inclouen l'Electrificació de Djifer o Un Llibre per al Senegal) si ho desitjeu podeu especificar a quin dels tres voleu destinar la vostra aportació.

Deducció fiscal: Si ho desitgeu podeu sol·licitar, enviant un e-mail amb totes les vostres dades a fundaciollll@decages.com, el certificat de Fundació Lluís Llach (desgravació fiscal) per a obtenir els beneficis fiscals establerts en l´article 19 i 20 de la Llei 49/2002 de 23 de desembre de Règim Fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.
Persones físiques : deducció del 25% a la declaració de l´IRPF.
Persones jurídiques: deducció del 35% en l´IS, amb un màxim del 10% de la base imposable.

També pots col·laborar adquirint els packs de les cançons de Lluís Llach des de la botiga oficial de la nostra web, ja que els beneficis integres van destinats a la Fundació.

Totes les aportacions rebudes s’integren en el fons de la Fundació Lluís Llach, destinat íntegrament als projectes solidaris en curs portats a terme per la mateixa.

 

   


        


 Copyright © 2002, www.lluisllach.com - Avis Legal