fundacio_slider1 fundacio_slider2 fundacio_slider3 fundacio_slider4 fundacio_slider5 fundacio_slider6 fundacio_slider7 fundacio_slider8


QUÈ ÉS LA FUNDACIÓ LLUÍS LLACH ?

La Fundació Lluís Llach té com a finalitat el desenvolupament social, econòmic, cultural i educatiu d’aquelles societats que per la seva llengua, cultura i situació social poden esser qualificades de minoritàries i/o mereixedores d’una especial protecció . Malgrat a que s'ha constituït recentment, la Fundació ja té dos projectes en curs a la comunitat rural de Palmarin, regió de Sine Saloum, de Cultura Serer, minoritària al Senegal. El primer anomenat “Yayoma-Maremar” té com a objectiu promoure la pesca sostenible i el segon, anomenat “Anem més lluny”, se centra en l'educació, i la formació informàtica a la regió, així com facilitar les possibilitats de comunicació a través d’Internet.

Permeteu-me que us presenti aquesta Fundació exposant-vos que el seu naixement ve motivat per una sensibilitat específica envers els terrenys culturals, educatius, o de fragilitat social manifesta de comunitats minoritàries o minoritzades.


NOTÍCIES DESTACADES

05/2014// Un llibre per al Senegal
Un llibre per al Senegal és un nou projecte educatiu que s’emmarca en el projecte Anem més lluny i que té com a finalitat afavorir la població infantil i juvenil de la comunitat de Palmarin i de les seves escoles. El projecte es planteja des de la col•laboració i complicitat amb les autoritats locals i les contraparts de la pròpia comunitat.

Actualment, aquesta comunitat no té cap biblioteca, les escoles disposen de poquíssims llibres i l'hàbit de la lectura és pràcticament inexistent. Això no vol pas dir que no existeixi la literatura, que no s'expliquin històries. La tradició narrativa oral perviu des de temps immemorials i és una gran riquesa d'aquestes societats. Però de llibres n'hi ha poquets, i els pocs que hi ha a les escoles estan malmesos pel temps, per l´ús i, sovint, han quedat obsolets. [llegir +]

Pots seguir l'actualitat de la Fundació a través de les xarxes socialsUneix-te a nosaltres a:
 

   


        


 Copyright © 2002, www.lluisllach.com - Avis Legal